Over ons

AXU verkeer en vervoer is een Utrechts bedrijf met veel ervaring op het gebied van… verkeer en vervoer. Onze inzet heeft tot succesvolle projecten en tevreden klanten geleid. De kracht van AXU verkeer en vervoer ligt op resultaatgericht werken en op creatieve oplossingen. Bedenken, uitwerken en uitvoeren … we love it.

Soms gaat het ook om eigen ideeën die we in de markt zetten. Voorbeelden zijn actiekaartje met unieke codes, de duo-borden bij wegwerkzaamheden, neon-fietsjes, het internationale netwerk allinx, anti-kijkscherm en de verkeerseducatie~zuil.

Nieuwe opdrachten stellen ons steeds voor nieuwe uitdagingen. Of andersom. De wereld staat niet stil. Nieuwe uitdagingen maken ons werk heel erg leuk.

Wat doen we?

Wat ook uw zaken zijn, als u ondersteuning nodig heeft bij de introductie van duurzaam vervoer, dan staan we graag aan uw zijde.

We zijn heel ervaren en weten wat de uitdagingen zijn bij de introductie van duurzaam vervoer.
Op basis van uw wensen en ideeën bepalen wij de doelgroepen en ontwikkelen een op maat concept, nemen de hobbels weg en leiden u door de ontwikkeling en uitvoering van innovatieve maatregelen. We hebben een uitgebreid nationaal en internationaal netwerkvan professionals die we in voorkomend geval voor u kunnen inzetten.

We werken met bedrijven, gemeenten, provincies en non-for-profit organisaties samen. Maar het belangrijkste is dat onze klanten onze visie delen dat de toekomst hoe dan ook groen en duurzaam is en dus dat we samen naar dit onvermijdbare versnellen.


René


Floortje